Útočné řady rozšíří dva hráči z Rosic.

Útočné řady našeho mužstva rozšíří dvojce, která přichází na roční hostování z týmu HC Štika Rosice. Samozřejmě jsme chtěli hráče získat na déle než jednu sezónu, ale to bohužel nebylo možné z důvodu, že oba jsou v Rosicích na hostování z Komety Brno do konce nadcházející sezóny, a proto nemůže hostování k nám trvat déle než hostování z Komety. Jedná se o útočníky Tomáše Buhaje a Daniela Hroudného.

 

Tomáš Buhaj je útočník původem ze Slovenska, v mládežnických kategoriích už ale působil v brněnské Kometě. Tomáš má zkušenosti z druhé ligy, kde nastupoval za Techniku Brno a Břeclav. Na svém kontě má dokonce jeden start za A-tým Komety. V posledních třech sezónách již působil v Krajské lize v týmu HC Štika Rosice. Tomáš byl s 11 góly nejlepším střelcem Rosic.

 

Daniel Hroudný je mladý 21 letý útočník, který také prošel mládeží Komety Brno. Po konci v juniorce Komety se přesunul do Rosic, kde loni odehrál první sezónu mezi dospělími. Další sezónu v Krajské lize již odehraje v našem dresu. V dresu štik vstřelil Daniel 6 branek.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


three × 1 =