Hráči Březiny v prvním zápase porazili Cavaliers Brno.

V sobotu 25. 8. 2018 odehráli hokejisté TJ Sokol Březina první utkání v přípravě na premiérovou sezónu v Krajské lize mužů Jižní Moravy a Zlína. Na led vyškovského stadionu přijel celek hrající Evropskou univerzitní hokejovou ligu, tým Cavaliers Brno. Zajímavostí je, že několik hráčů našeho týmu za soupeře v univerzitní lize nastupuje.

První třetina příliš hokejového umění ani na jedné straně nenabídla. Na obouch týmem bylo vidět, že se jedná vůbec o jejich první zápas. 40 vteřin před koncem třetiny se prosadil Daniel Hroudný. V kabině dal trenér hráčům najevo, že takto hrát dále nejde. Proslov trenéra zabral a do druhé třetiny vstoupilo úplně jiné mužstvo. Přišla řada gólových šancí. Jednu z nich využil Kozel, který po návratu z trestné lavice ujel do brejku, marně ho naháněli dva obránci soupeře. Adamovi sice puk z hokejky sjel, ale i tak dokázal přesně zakončit – 2:0. Naši hru srážela nedisciplinovanost, sbírali jsme jedno vyloučení za druhým. Vrcholem toho bylo, když Nováček nesmyslně dohrál soupeřova brankáře a inkasoval trest na 2+10 minut. Formace se rozházeli, chvílemi nikdo nevěděl, kdo má jít na led. Soupeř dokázal snížit zásluhou kapitána Dobšáka na 2:1. Ještě před koncem třetiny vyrovnal na 2:2 Gombarčík. Vedení nám přesnou střelou, na kterou brankář nedosáhl vrátil Vlček – 3:2. Čtvrou branku přidal Ondráček. V ten moment začali velmi rychle padat další branky. V malém časovém sledu se prosadili Nováček, Boček a Dupljaku – 7:2. Soupeř už pouze dokázal korigovat brankou Polzera na konečných 7:3.

TJ Sokol Březina – Cavaliers Brno     7:3

Branky a nahrávky: Hroudný (Boček J., Křípal), Kozel, Vlček, Ondráček F., Nováček (Hroudný), Boček J. (Dupljaku, Kozel), Dupljaku (Boček J., Kozel)

Sestava Březina: Jakubčík, od 36. minuty Hynšt – Sedláček, Švejda, Dupljaku, Boček J., Kozel – Křípal, Jirůšek, Ondráček F., Nováček, Hroudný – Máša, Štěrba, Drahovzal, Konečný, Vlček

Sestava Cavaliers: Huzlík, od 30. minuty Antonín  – Dobiáš, Dobšák, Štěrba, Viest, Vojáček, Sabol, Polzer, Jochman, Malíř, Svatuška, Gombarčík, Stromko, Pospíšil, Jarolím

 

Děkujeme všem fanouškům, kteří toto utkání navštívili. Další přípravné utkání odehrajeme příští sobotu na ledě Břeclavi.

 

Výsledky přípravných utkání soupeřů z KLM JMZ:

HHK Velké Meziříčí- HC Velká Bíteš 5:4
HC Rožnov pod Radhoštěm- HC Brumov- Bylnice 7:2
HC Uherský Brod- SHKM Hodonín 5:6 p.náj.
HC Lvi Břeclav- SHKM Hodonín 5:4
SKMB Boskovice – Dynamiters Blansko HK 6:4

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


14 − fourteen =