Čtyři nové tváře mužstva.

Naše mužstvo posiluje čveřice nových hráčů. Tři z nich přichází z Warrioru Brno a jeden z Velké Bíteše. Jedná se o brankáře Davida Holuba, obránce Milana Křípala a útočníky Filipa Roubala a Filipa Ondráčka.

 

David Holub je brankář, který přichází na hostování z HCM Warriors Brno. V mládežnických týmech nastupoval právě za tento klub. Jednu sezónu odchytal za Vsetín. V loňské sezóně působil v týmu HC Masaryk University.

 

 

Milan Křípal přichází také z klubu HCM Warriors Brno. Hrál i za Havlíčkův Brod a Orli Znojmo v juniorské obdobě EBELu. Ve Znojmě byl dokonce kapitánem.

 

 

Filip Roubal přichází také z HCM Warriors Brno. Za Warriors hrál do mladšího dorostu, poté se přesunul do Pardubic. V Pardubicích odehrál tři sezóny. V poslední sezóně hrál v Erste Bank Young Stars League za Znojmo. V 34 zápasech posbíral 29 kanadských bodů. Kromě za Znojmo si zahrál také za Cavaliers Brno.

 

 

Filip Ondráček přichází na hostování z Velké Bíteše. V mládežnických kategoriích působil v Kometě. Na lavičce Komety ho můžete vidět i dnes, a to v roli kustoda u A týmu. Tuto pozici vykonává i u reprezentace.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


20 − 7 =