Vysoká výhra v posledním přípravném utkání nad Bystřicí.

K poslednímu přípravnému utkání jsme vyjeli do Bystřice nad Pernštejnem. Soupeřem nám měl být tým, který hraje Krajskou soutež Vysočiny a před sezónou uvažoval o přihlášení do Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. Domácí Zubři měli za sebou jedno přípravné utkání, ve kterém podlehli Litomyšli, hrající Krajskou ligu Pardubického kraje. Naši hráči šli do utkání posilněni výhrou nad Cavaliers Brno a Břeclaví. Cestou se nám porouchal autobus a více než hodinu jsme museli čekat na náhradní. Do Bystřice jsme přijeli 40 minut po plánovaném úvodním buly. Hráči rychle oblékli nové dresy a šlo se na věc. Během prvních desetiminutovky jsme si rychle vypracovali tří brankový náskok. V rychlém sledu se prosadili Jan Boček, Liridon Dupljaku a Jan Malíř. Na další branku se muselo čekat 22 minut. Na 4:0 zvyšoval Buhaj. Během jedné minuty se následně prosadili Nováček a Hroudný. O dalších 10 minut později jsme přidali opět dvě branky v rozmezí jedné minuty, když se nejprve prosadil Drahovzal a poté Marek Kousalík. Pět minut před koncem vstřelili čestnou branku domácí. Výsledek 9:1 pěčetil poslední brankou Boček.

 

BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem – TJ Sokol Březina    1:9

Třetiny: 0:3, 0:1, 1:5

Branky a nahrávky: 55. Musil – 4. Boček J. (Drahovzal), 8. Dupljaku (Kozel), 9. Malíř, 31. Buhaj (Čtvrtníček), 43. Nováček (Křípal), 43. Hroudný (Jirůšek), 52. Drahovzal (Křípal), 52. Kousalík M. (Dvořák), 56. Boček J. (Buhaj)

Sestava Bystřice: Beno – Mach, Čejka, Musil, Dudák, Tomášek, Kintr, Klíma, Ludvík, Šimon, Škorpík, Sís, Peňáz, Pavelka, Zítka

Sestava Březina: Jakubčík (Hynšt) – Sedláček, Švejda, Buhaj, Boček J., Drahovzal – Štěrba, Kousalík P., Kozel, Nováček, Dupljaku – Vlček, Křípal, Dvořák, Kousalík M., Malíř – Jirůšek, Hroudný, Čtvrtníček

 

Příští týden nás již čeká první mistrovské utkání. K prvnímu ligovému utkání odcestujeme do Břeclavi. Břeclav jsem minulý týden dokázali v přátelském utkání porazit.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


twenty − 8 =