Dva zápasy ve dvou dnech. Na Březinu čekají Boskovice a Uherské Hradiště.

Náročný program. Březinu čekají dvě utkání ve dvou dnech. V pátek zajíždí hráči Sokola na led čtvrtých Boskovic. V sobotu do Vyškova přijede Uherské Hradiště. Obhájce titulu, boskovickou Minervu, Březina na domácím ledě porazila 7:5 a v Uherském Hradišti prohrála 7:3.

TJ Sokol Březina

Březina se po 19 odehraných kolech nachází na 10. místě tabulky se čtyř bodovou ztrátou na příčky zaručující play-off. To je nejmenší ztráta na tyto pozice, kterou mužstvo kolem kapitána Kozla zatím mělo. V posledním utkání přehráli svěřenci trenéra Křivinky Uničov jasně 10:3, když už od prvního střídání vedli. Disciplinovaná hra nesla ovoce, snad hráči vydrží hrát takto disciplinovaně i ve zbytku sezóny.

Nejproduktivnějším hráčem Sokolů je Jan Boček, který v posledním kole chyběl z pracovních důvodů v sestavě. Na druhém místě produktivity se drží Liridon Dupljaku. Na třetí místo se díky 5 kanadským bodům z utkání proti Uničovu posunul Daniel Hroudný.

SKMB Boskovice

Vítěz posledních dvou sezón se prozatím nachází na čtvrtém místě ligové tabulky. Na tuto pozici hráči Minervy nejsou zvyklí a určitě se budou chtít posunout na vyšší příčky v tabulce. Hráči Boskovic v posledním kole přehráli jasně Břeclav a dovezli si domů povinně 3 body za výhru 8:3. O týden dříve celkem překvapivě na domácím ledě nestačili na Brumov-Bylnici.

Nejproduktivnějším hráčem Boskovic je se 22 body Martin Dufek. Stejný bodový zisk má také David Šebek, který vstřelil 1 branku a na dalších 21 nahrál. O bod méně má na třetím místě týmové produktivity Lukáš Hnilička.

HC Uherské Hradiště

Jedenáctý tým tabulky, který ztrácí na Březinu 4 body. V posledním kole porazil 7:1 Brumov-Bylnice. Předtím ale hráči ze Slovácka uhráli pěkné výsledky proti předním týmům ligy. S Velkým Meziříčím prohráli těsně 1:2. Proti Uherskému Ostrohu dokonce získali bod za porážku v prodloužení.

Nejproduktivnějším hráčem Hradišťanů je Filip Nohál, který má zapsáno 24 kanadských bodů. Bod za ním zaostává Martin Červenka. Na bronzovém stupínku se drží Petr Burša, který získal 14 bodů.

Sestavy z minulých zápasů

TJ Sokol Březina: Jakubčík (Hynšt) – Pokorný, Švejda, Sedláček (A), Vlček, Štěrba, Boček M. – Buhaj, Dupljaku, Hroudný, Kozel (C), Kousalík, Cívka, Malíř, Nováček, Ondráček, Drahovzal

SKMB Boskovice: Chvátal (Zrza) • Maksa – Surý A., Dufek – Surý Z., Honzek – Vágner, Brabec • Šmíd – Šebek – Hnilička, Karný – Bednář – Špok, Václavík – Pelikán – Klaus, Tomaník

HC Uherské Hradiště: Oharek (Kubík) – Studený, Hrabec, Kojecký, Uhříček, Klauda, Fridrich, Lišaník, Ležek (A) – Větříšek, Forman, Kristek, Burša, Kotačka (A), Nohál, Pavlůsek, Kršjak, Jurča, Červenka (C)

Rozhodčí

pátek: Coufal, Volf – Bernard, Procházka
sobota: Kohoutek – Paulík, Strýček


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


four − 3 =