V Boskovicích jsme nevstřelili ani jednu branku.

Páteční vložené kolo na ledě Boskovic nám vůbec nevyšlo. Minutu před koncem první třetiny špatně rozehráli a puk zachytili domáci. Puk se dostal k Martinu Špokovi a ten z mezikruží otevřel skóre zápasu – 1:0.

Utkání rozhodla prostřední část, ve které domácí vstřelili tři branky. Na 2:0 zvyšoval opět Špok. V naší přesilovce zachytil Špok zadovku na slepo na modré čáře a samostatný nájezd na Jakubčíka proměnil. Puk brankáři propadl mezi rukou a tělem – 3:0. Na 4:0 pohodlně zvyšoval Bednář, když Boskovice totálně rozebrali naši obranu.

Na konečných 5:0 upravil skóre Hnilička, který před Jakubčíkem tečoval střelu obránce. V závěru jsme se snažili alespoň o čestný zásah, ale to se nám nepodařilo. Jednou domácímu brankáři pomohla branková konstrukce. Nelichotivá bilance na venkovních hřištích tak pokračuje i nadále. Od většího výprasku nás zachránil brankář Jakubčík, který předvedl v utkání 50 zásahů.

SKMB Boskovice – TJ Sokol Březina 5:0

Třetiny: 1:0, 3:0, 1:0

Branky: 19. Špok (Bednář), 29. Špok (Karný, Bednář), 31. Špok, 35. Bednář (Špok, Karný), 51. Hnilička (Krejčiřík, Šebek)

Sestava Boskovice: Chvátal (od 51. Kulzer) • Krejčiřík – Surý A., Dufek – Vágner, Honzek – Brabec • Šmíd- Šebek – Hnilička, Karný – Bednář – Špok, Václavík – Skácel – Pelikán, Tomaník

Sestava Březina: Jakubčík (Hynšt) • Pokorný – Cívka, Sedláček – Vlček, Štěrba – Foral • Dupljaku – Buhaj – Hroudný, Kousalík – Kozel – Nováček, Malíř – Drahovzal – Boček,

Rozhodčí: Coufal, Volf – Bernard, Procházka . Vyloučení: 15:14 Využití: 0:0. Oslabení: 1:0. Diváci: 141. Střely: 55:36.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


two × 4 =