K dalšímu důležitému utkání zajíždí Březina na led Kroměříže.

Hráče Březiny v dalším kole čeká utkání na ledě Kroměříže. Hodně důležité utkání, které nás může přiblížit k play-off nebo také dost vzdálit od příček zaručující play-off. Jestli Sokol chce do play-off, měl by vyhrát a zlomit nelichotivou bilanci na venkovních kluzištích. První vzájemné klání vyhrála Kroměříž těsně 2:1.

HK Kroměříž

Hanáci se nachází na 6. místě tabulky se ziskem 33 bodů. O bod méně má Uničov. Na pátou pozici, kterou drží Velká Bíteš ztrácí 2 body. Ve čtvrtek černožlutí ve 14 brankové přestřelce porazili Brumov-Bylnici 9:5. V sobotu pak v dalším gólově bohatém utkání přestříleli 7:4 břeclavské lvy.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je se 31 body Milan Merta. O druhé místo týmové produktivity se dělí Patrik Zavřel a Lubomír Murín se 23 body. Třetí místo hájí se ziskem 19 bodů Petr Vaněk.

TJ Sokol Březina

Březina se drží stále na 10. místě tabulky. Na svém kontě má po odehraných 20 zápasech 22 bodů. V pátek se březinští představili na ledě úřadujicího mistra. Toto představení moc úspěšné nebylo, protože Březina poprvé v sezóně neskórovala a prohrála v Boskovicích 5:0. O den později měl Sokol hostit Uherské Hradiště. Diváci se úvodního buly nedočkali, protože při předzápasovém rozbruslení bylo rozbito plexisklo za brankou a na stadionu nebylo náhradní.

Produktivitu i přes absenci v posledních dvou kolech nadále vede Jan Boček se 26 kanadskými body. Druhý je s 18 body Liridon Dupljaku. Nejlepší trojici uzavírá se 17 body Daniel Hroudný.

Sestavy z minulého utkání

HK Kroměříž: Fajgl (Svoboda) – Andrýsek, Vávra – Jergl, R. Šťastný – Tkadlec, K. Holík – Merta, F. Laciga, Murín – Zavřel, M. Gazda, Světlík – Frolek, Kudlička, J. Apolenář

TJ Sokol Březina: Jakubčík (Hynšt) – Pokorný, Cívka, Sedláček (A), Vlček, Štěrba, Foral – Dupljaku, Buhaj, Hroudný, Kousalík, Kozel (C), Nováček, Malíř, Drahovzal, Boček

Rozhodčí

Sofka Tomáš – Lidák Tomáš, Nikl Marián

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


ten + thirteen =