V sobotu přivítáme ve Vyškově Uherský Brod.

V sobotu 2. února přijede na vyškovský zimní stadion Uherský Brod. Hosté prozatím drží pozice zaručující postup do play-off, ale nemají nic jisté. První vzájemné utkání muselo na ledě Spartaku rozhodnout až prodloužení, ve kterém byl úspěšnější Uherský Brod.

TJ Sokol Březina

Březina se nachází stále na 10. místě tabulky se ziskem 22 bodů. Díky prohrám v posledních dvou kolech se sokolům vzdálilo play-off na rozdíl 10 bodů. Pokud by domácí chtěli v premiérové sezóně hrát play-off musí bezpodmínečně vyhrát téměř všechny zbývající zápasy.

Z posledních tří kol Březina dvakrát prohrála a jednou se kvůli technické závadě na stadionu nehrálo. Nejprve prohrála na ledě úřadujících mistrů z Boskovic, o den později utkání s Uherským Hradištěm ani nezačalo. Minulý týden prohrála vysoko 7:2 v Kroměříží, když hrála pouze 12 minut v plném počtu.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je se 27 kanadskými body Jan Boček. Na druhém místě je se 20 kanadskými body Liridon Dupljaku a nejlepší trojici uzavírá Daniel Hroudný, který má na kontě 17 kanadských bodů.

HC Spartak Uherský Brod

Hosté z Uherského Brodu se nachází se ziskem 32 bodů na posledním osmém místě zaručující postup do play-off. Zespodu se na něj tlačí Blansko, které má bodovou ztrátu. Teoretickou šanci na postup má ještě Březina a Uherské Hradiště. Zbylé týmy jsou již bez šance.

V posledních třech kolech Spartak narazil na dva týmy ze špičky tabulky, a to Velké Meziříčí a Uherský Ostroh. S lídrem soutěže Velkém Meziříčím prohrál 5:1. Od Uherského Ostrohu schytal debakl 10:1. Náladu po takovém výprasku si broďané napravili hned o týden později, když deklasovali 13:1 Břeclav.

Produktivitu mužstva vede Richard Vaculín, který má na kontě 21 kanadských bodů. Druhým nejproduktivnějším hráčem je bývalý extraligový obránce Pavel Mojžíš, který oblékal například dres Zlína, Znojma a Brna. Tento obránce má na svém kontě 17 bodů. O bod zpět je na třetím místě Michal Klusák.

Sestavy z posledního utkání

Březina: Jakubčík, od 27. Hynšt – Pokorný, Švejda, Sedláček (A), Vlček, Boček M., Štěrba – Buhaj, Boček J. (A), Hroudný, Kozel (C), Nováček, Malíř, Kousalík, Ondráček, Drahovzal

Uherský Brod: Chovanec (Málek) – Vosátko, Gureň, Mojžíš, Kužílek, Buráň, Tomek – Bařinka, Budil. Bujáček, Mikulec, Klusák, Liss, Vaněk, Kužílek, Dvořáček, Vaculín, Hlaváč

Rozhodčí

Honza, Maťašovský – Bernard, Brzobohatý

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


3 × 5 =