Březinu čeká dohrávka s Hradištěm a utkání s lídrem souteže.

Po důležitém vítězství nad Uherským Brodem, které drží Březinu stále ve hře o play-off čeká na svěřence trenéra Křivinky důležitá dohrávka s Uherským Hradištěm a o den později utkání na ledě lídra soutěže, týmu HHK Velké Meziříčí.

TJ Sokol Březina

Sokol má po vítězství nad osmým Uherským Brodem stále šanci postoupit ve své premiérové sezóně do play-off. Nezbytné pro to bude vyhrát domácí dohrávku s Uherským Hradištěm, které má pouze o bod míň.

Před dvěma týdny Březina prohrála na ledě nejblížšího soupeře Kroměříže vysoko 2:7. Minulý týden v konfrontaci s týmem držící poslední postupovou pozici vyhrála i přes nepovedenou první třetinu 4:1. V posledních 4 kolech na březinské čeká Uherské Hradiště, Velké Meziříčí, Uherský Ostroh a Brumov-Bylnice.

V produktivitě týmu nenastala žádná změna. Nejproduktivnějším hráčem je Jan Boček. Na druhém místě za ním je Liridon Dupljaku a třetím nejproduktivnějším je Daniel Hroudný.

HC Uherské Hradiště

Hradišťané dokázali v posledních třech odehraných duelech bodovat a dotáhli se k Březině pouze na bodovou ztrátu. Nejprve v prodloužení porazili předposlední Břeclav. Poté v prodloužení prohráli se silnou Velkou Bíteší. V posledním kole porazili těsně 4:3 beznadějně poslední Rosice.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je jeho kapitán Martin Červenka. Stejnou porci bodů v dosavadním průbehu soutěže posbíral také Filip Nohál. Tuto dvojici doplňuje třetí Petr Burša.

HHK Velké Meziříčí

Suverén celé soutěže. Velmez prohrál pouze třikrát, o to více nás těší, že jedním týmem, který ho dokázal porazit je březinský Sokol. Horáci nastříleli neuvěřitelných 142 branek a inkasovali pouhých 54 branek. Před třemi týdny na Velké Meziříčí čekal jeden z jeho nejbližších pronásledovatelů, třetí tým tabulky Uherský Ostroh. Velké Meziříčí vyhrálo 2:0. Poté si na domácím ledě poradilo lehce 8:1 s Brumovem a v posledním kole vyhrálo 6:2 v Břeclavi.

Produktivitu týmu táhne druhý nejproduktivnější hráč ligy a její nejlepší střelec Tomáš Střecha. Na druhém místě produktivity horáků je David Křenek. Třetí místo patří Lukáši Sobotkovi.

Sestavy z minulého utkání

Březina: Jakubčík (Hynšt) – Pokorný, Burian, Sedláček (A), Vlček, Štěrba, Cívka, Křípal – Buhaj, Boček J. (A), Hroudný, Kozel (C), Dupljaku, Kousalík, Malíř, Dvořák, Ondráček, Boček M

Uherské Hradiště: Kubík (Peprník) – Hrabec, Kojecký, Fridrich, Lišaník – Větříšek, Forman, Kristek, Burša, Kotačka (A), Nohál, Pavlůsek, Kršjak, Pudelka, Červenka

Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Slabý, Vlašín P., Kochánek, Ambrož, Šerý, Vondráček – Křenek, Matov, Sobotka, Maštera, Peschout, Střecha T., Vlašín M., Bula, Pejchal, Burian, Strnad

Rozhodčí

pátek: Kohoutek, Reich – Paulík, Strýček
sobota: Brzobohatý, Honza – Czubaj, Kacetl

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


18 + thirteen =