Poslední domácí utkání sezóny sehrajeme proti Uherskému Ostrohu.

Poslední domácí utkání premiérové sezóny sehraje Březina proti Uherskému Ostrohu. Sokol již sice nemá šanci postoupit do play-off, ale i přesto chce zakončit sezónu s co nejvíce body a na nejlepší možné pozici. V prvním vzájemném utkání jsme na ledě ostrožanů prohráli těsně 4:3.

TJ Sokol Březina

Březina držela po vítězství nad Uherským Brodem stále šanci na postup do play-off. Šance bohužel vyhasla po prohrané domácí dohrávce s Uherském Hradištěm a po prohře na ledě neohroženého lídra soutěže. Do Velkého Meziříčí jsme odcestovali pouze s 11 hráči do pole, z toho pouze 3 byli obránci. Suverén letošního ročník nám nadělil 9 branek a domů jsme odjížděli s debaklem 9:2.

V posledním kole sezóny jedou hráči Březiny na nejdelší štreku vůbec. V neděli 24. února je čeká zápas na ledě Brumova-Bylnice, který leží téměř na hranicích se Slovenskem.

Kanadské bodování Sokolů vede Jan Boček před Liridonem Dupljaku a Danielem Hroudným.

Hokej Uherský Ostroh

Na hráče Uherského Ostrohu v posledních třech kolech přišla menší krize. Nejprve hosté prohráli s Hodonínem, který vyhrál neskutečných 15 utkání v řadě a poskočil na druhé místo právě před Ostroh. O týden později prohrál Ostroh překvapivě v Brumově-Bylnici. Chuť si soupeř spravil v posledním utkání, kdy na domácím ledě deklasoval předposlední Břeclav 12:0.

Uherský Ostroh bude v posledních dvou kolech bojovat o udržení třetí pozice v tabulce. Nejhůře může skončit na čtvrtém místě tabulky. Nyní má jednobodový náskok na čtvrté Boskovice. V posledním kole se Ostroh utká s Velkou Bíteší.

Nejproduktivnějším hráčem mužstva ze Slovácka je Pavel Flora, následuje Vít Mika a nejlepší trojici zakončuje Filip Stránský.

Sestavy z minulého utkání

Březina: Hynšt (Jakubčík) – Pokorný, Cívka, Štěrba – Buhaj, Hroudný, Kozel (C), Kousalík, Nováček, Dvořák, Nevřela, Drahovzal
Uherský Ostroh: Valúch, od 30. Lekeš – Zalubil L., Žabčík, Kučera, Hendrych, Andrýsek, Beneš – Mika, Galuška V., Zalubil L., Machálek, Galuška L., Stránský, Flora Pavel, Machálek, Rauš M., Zalubil J., Beneš, Flora Petr

Rozhodčí

Šiška, Valentík – Kociňák, Šobáň

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


two × 5 =