Březina zakončí sezónu v dalekém Brumově.

V posledním kole letošní sezóny čeká hráče Březiny dlouhá cesta až ke slovenským hranicím do Brumova-Bylnice. První vzájemné utkání na vyškovském ledě skončilo drtivou výhrou sokolů 14:1. Utkání se hraje v neděli od 17 hodin.

HC Brumov-Bylnice

Brumov je stejně jako naše mužstvo nováček Krajské ligy. Před posledním kolem má 24 bodů a nachází se na 12. místě. V posledních třech utkáních zaznamenali hráči od slovenských hranic dvě výhry a jednu prohru. Překvapivě porazili třetí Uherský Ostroh. O týden později schytali desetibrankový příděl od druhého Hodonína, který vyhrál 16 utkání v řadě. Minulý týden Brumov zvítězil nad předposlední Břeclaví.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je se 24 kanadskými body Jakub Vaněk. O tři kanadské body méně má druhý Radek Holík. Nejproduktivnější trojku uzavírá Lukáš Lysák.

TJ Sokol Březina

Březina po vypršení nadějí na play-off začala hrát v dost omezené sestavě. V jaké sestavě hráči Sokolu odcestují do Brumova je otázkou. Určitě bude chybět brankářská jednička Patrik Jakubčík, který v posledním utkání utrpěl tříštivou zlomeninu palce a na 5 týdnů má ruku v sádře. O nepostupu do play-off rozhodla prohra v dohrávce s Uherským Hradištěm. O den později přišla prohra na ledě lídra soutěže Velkého Meziříčí a v posledním kole se třetím Uherským Ostrohem.

Nejproduktivnějším hráče Březiny je se 29 kanadskými body Jan Boček. Druhé místo patří se 20 body Liridonu Dupljaku a třetí je o bod zpět Daniel Hroudný.

Sestavy z minulého utkání

HC Brumov-Bylnice: Zubo (Tkadlec) – Krůžela, Lysák M., Vaněk (C), Lysák T., Šudoma – Divoš, Tulpa T. st. (A), Holík, Gucu, Imeri, Novosad, Lysák L., Tulpa T. ml., Nesrsta, Holba
TJ Sokol Březina: Jakubčík, od 42. Hynšt – Pokorný, Švejda, Štěrba, Foral – Buhaj, Kousalík, Hroudný, Kozel (C), Dupljaku, Nováček, Ondráček, Nevřela, Malíř

Rozhodčí

Vepřek – Brzobohatý, Procházka

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


eighteen + eight =