Hráči poprvé na led vyjedou začátkem května.

Přínášíme Vám první informace o následující sezóně. Hráči zahájí letní přípravu 6. května. V květnu a červnu budou absolvovat jeden trénink na ledě a jeden mimo něj. V červenci dostanou hráči volno a na led se naplno vrátí začátkem srpna, kdy budou trénovat třikrát týdně. Před začátkem sezóny na hráče čekají navíc čtyři přátelská utkání a také soustředění.

Na úterním školení bylo klubům sděleno, že Krajská liga mužů Jižní Moravy a Zlína by měla začít 20. 9. 2019. Konec základní části je naplánován na 23. 2. 2020. Na základní část volně naváže play-off, které by mělo skončit tak, aby se vítěz mohl zúčastnit kvalifikace o postup do druhé ligy. Kompletní rozpis bude zveřejněn začátkem června podle počtu přihlášených týmů.

Co se týče podoby našeho hráčského kádru, tak konkrétní změny Vám nyní sdělit nemůžeme, ale je jasné, že někteří hráči z loňského týmu tady pokračovat nebudou. V jednání je samozřejmě také posílení mužstva. Případné posily Vám představíme po začátku přestupového období, které začíná 1. května.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


nineteen − 11 =