Končí Nováček a další 3 hráči z loňského kádru.

V letošní sezóně v březinském dresu neuvidíte 4 hráče, kteří byli na soupisce loni. Nejvýraznější postavou z nich byl Filip Nováček, který odehrál 17 zápasů a zaznamenal 14 kanadských bodů za 7 branek a stejný počet asistencí. Bohužel obdržel také 178 trestných minut a stal se nejtrestanějším hráčem celé soutěže. Třikrát byl dokonce potrestán disciplinární komisí. Jeho disciplína je důvodem konce v našem klubu.

V bráně příští rok neuvidíte Davida Holuba, který odchytal jen 3 zápasy. Více mu nedovolilo studium a Erasmus v Norsku. Více odehraných zápasů z pracovních důvodů neodehráli ani Jakub Máša a Antonín Přibyl. Oba dva v týmu také pokračovat nebudou.

Z hostování se naopak vrací obránce Lukáš Jirůšek a útočník Jiří Čtvrtníček. Do přípravy, která startuje už za týden se zapojí také několik nových hráčů. O jejich případném angažmá v mužstvu Vás budeme informovat později.

Hráči, kteří budou hrát za Březinu i v sezóně 2019/2020:

Brankáři: Patrik Jakubčík, Jiří Hynšt

Obránci: Tomáš Štěrba, Dominik Cívka, David Vlček, Miroslav Boček, David Sedláček, Jan Burian, Roman Foral, Jan Švejda, Petr Pokorný, Milan Křípal, Lukáš Jirůšek

Útočníci: Adam Kozel, Tomáš Buhaj, Daniel Hroudný, Radek Drahovzal, Radek Nevřela, Filip Ondráček, Liridon Dupljaku, Marek Kousalík, Jan Boček, Jan Malíř, Filip Dvořák, Jan Konečný, Patrik Říčka, Filip Roubal, Jiří Čtvrtníček

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


9 − six =