Senica si z Vyškova odvezla 12 branek.

Utkání dvou, pro sebe neznámých mužstev, začalo tradičním úvodním oťukáváním. Ve druhé desetiminutovce úvodní části však Sokol svého soupeře zatlačil a čtyřmi góly prakticky určil ráz celého utkání. Druhé dějství začalo podobně jako končilo to úvodní, tedy tlakem a dalšími brankami domácích. V polovině utkání se z ojedinělé akce prosadil i soupeř a na několik minut trochu vyrovnal obraz hry a držení kotouče. Ve třetí části již se utkání pouze dohrávalo. Sokol vstřelil další čtyři branky a uzavřel tak účet dnešního utkání. Další přípravné utkání odehrají naši hráči v sobotu 7. 9. od 17,00 ve Vyškovské Aréně proti Iskra Partizánské, srdečně zveme všechny příznivce:-)

TJ Sokol Březina – HK 91 Senica 12:1

Třetiny: 4:0, 4:1, 4:0

Branky: 10. Švejda, 12. Weiss (Pokorný), 17. Ondráček (Kozel), 20. Hroudný (Beutl), 22. Ondráček, 29. Boček J. (Buhaj), 31. Kozel (Kousalík), 35. Byrtus (Štěrba), 45. Hroudný (Boček J.),47. Branžovský (Kousalík), 56. Boček J. (Švejda), 59. Švejda (Boček J.) – 32. Konečný (Línek)

Sestava Březina: Jakubčík (od 30. Hynšt) – Pokorný, Švejda, Beutl, Štěrba, Vlček, Branžovský, Tyralík, Křípal – Buhaj, Boček J., Beneš, Ondráček, Dvořák, Jarolím, Kozel, Kousalík, Hroudný, Malíř, Byrtus, Weiss

Sestava Senica: Línek (od 41´ Kubina) – Záviš, Fian, Štefanka, Kuna, Ravas, Leskovský, Dolinajec, Konečný, Sova, Demjan, Kollár, Daniel Michael, Daniel Mário, Plánka, Helesi, Jamárik, Čech, Duffek

Vyloučení: 4:5. Využití: 5:0. Oslabení: 0:0. Střely: 36:15. Diváci: 80.

Radko Křivinka: Výsledek z utkání moc nepřeceňujeme, soupeř na rozdíl od nás teprve začal s přípravou. Je však pozitivní, že činnosti, na kterých pracujeme v tréninku dokážeme přenést do utkání. I přes vysoké vítězství nám určité pasáže ukázali, na kterých dovednostech musíme ještě více pracovat a zlepšovat se. Klukům za dnešní výkon, a také za dosavadní přístup k přípravě, děkuji.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


4 + 5 =