O prohře s Velmezem rozhodla první třetina.

Na led lídra soutěže a největšího favorita na celkový triumf jedeme vinou zranění, nemocí a pracovních povinností pouze ve 14 hráčích do pole a bez trenéra. Domácí do utkání nastoupili na kompletí 4 formace a od začátku utkání ukazovali, kdo bude na ledě pánem. Velmez o svém vítězství rozhodl prakticky už v prvních 16 minutách, když se prosadil čtyřikrát a vyhnal Jakubčíka na střídačku. Zbytek utkání dochytal Hynšt, který byl oceněn cenou pro nejlepšího hráče. V prosřední části domácí vědomi si luxusního náskoku ve hře polevili a do dobrých příležitostí se začala dostávat i Březina. Opět se ale prosadili domácí a po 40 minutách hry svítilo na výsledkové tabuli skóre 6:0. V závěrečné periodě se dokázal prosadit také Sokol. Nejprve se výstavně trefil Ondráček. V zápětí upravil skóre na konečných 6:2 premiérovou trefou v našem dresu Beutl.

HHK Velké Meziříčí – TJ Sokol Březina 6:2

Třetiny: 4:0, 2:0, 0:2

Branky: 4. Střecha T. (Křenek, Matov), 11. Rozmarín (Vlašín M., Střecha T.) 15. Rozmarín (Hrbatý), 16. Střecha T. (Křenek, Báňa), 31. Bula (Strnad), 34. Vlašín P. (Střecha T.) – 43. Ondráček (Kozel, Pokorný), 46. Beutl (Ondráček, Kozel)

Sestava Velké Meziříčí: Juda J. (Slavíček) – Salát, Burian V., Báňa, Ambrož, Vlašín P., Kochánek – Strnad, Bula, Rozmarín, Křenek, Střecha T., Roupec, Juda M., Vlašín M., Matov, Hrbatý, Barák, Střecha F.

Sestava Březina: Jakubčík (od 16. minuty Hynšt) – Branžovský, Beutl, Vlček, Pokorný, Štěrba, Račický, Ondráček, Jarolím, Kousalík, Weiss, Kozel, Byrtus, Václavík, Dupljaku

Rozhodčí: Coufal – Czubaj, Viskot. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 254. Střely: 33:27



Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


one × 5 =