Letošní Okresní přebor budou hrát jen 4 mužstva. Nepokračují Zastávka, Rájec a Hrušky.

Ve čtvrtek 26. 9. proběhl předsezónní aktiv před novou sezónou Okresního přeboru. Už před ním bylo bohužel jasné, že do letošní sezóny nastoupí maximálně čtyři mužstva. Hrušky nedohrály ani minulou sezónu. Na začátku září oznámila Zastávka, že se do soutěže nepřihlásí, a v dalším průběhu září ji následoval i Rájec-Jestřebí.

Aktiv toho však mnoho nevyřešil, jelikož Černá Hora si chtěla vzít čas na rozmyšlenou, jestli se do soutěže, která se bude hrát jen mezi čtyřmi mužstvy, přihlásí. Nyní je již oficiálně potvrzeno, že Černá Hora přihlášku do soutěže podala. Svoji účast v soutěži však podmínila tím, že nechce hrát utkání proti našemu týmu. Všechna čtyři vzájemná utkání s týmem Černé Hory tak budou kontumována v náš prospěch.

V základní části se tak utkáme pouze s Adamovem, který přes léto pokračoval v posilování kádru, když přivedl Tomáše Vincoura, hráče s téměř 100 starty v zámořské NHL, nebo obránce Matěje Porzera, kterého si fanoušci mohou pamatovat ze sezóny 2017/2018, kdy oblékal náš dres. Druhým naším soupeřem v základní části bude loňský finálový soupeř, Veverská Bítýška, která přes léto rovněž posílila kádr, když dokázala z Hrušek získat produktivního útočníka Radka Janouška.

První kolo soutěže se odehraje o víkendu 26. – 27. října. Základní část se odehraje čtyřkolově. Poté bude následovat play-off, kde se semifinále bude hrát na dva zápasy. Finále a utkání o třetí místo se budou hrát na jeden zápas. Jakmile budeme znát přesný rozpis našich zápasů, zveřejníme ho v sekci Zápasy.

Náš hráčský kádr se dočkal kosmetických změn. Jeden hráč z loňské soupisky nebude pokračovat, a to útočník Marek Škvrně. Na druhou stranu na soupisce přibyli tři noví hráči. Ze Zastávky přichází obránce Filip Sabol a útočník Filip Dvořák. Útočné řady doplní také Jiří Čtvrtníček, který naposledy hrál registrovanou soutěž v sezóně 2019/2020, kdy střídavě nastupoval za Rosice a Masarykovu univerzitu. Právě v týmu Masarykovy univerzity nyní působí jako hlavní trenér. Obránce Sabol bude v březinském týmu úplným nováčkem. Útočníci Dvořák a Čtvrtníček nikoliv. Oba už dres Sokola oblékali v době, kdy jsme nastupovali v krajské lize.

Soupiska TJ Sokol Březina pro sezónu 2024/2025:

Brankáři: Hynšt Jiří, Šťastný Michal

Obránci: Boček Miroslav, Cívka Dominik, Foral Roman, Kousalík Petr, Sabol Filip, Sedláček David, Vlček David, Vojáček Filip

Útočníci: Boček Jan, Boháček Dominik, Boháček Jakub, Buhaj Tomáš, Byrtus Jakub, Čtvrtníček Jiří, Dvořák Filip, Hrazdil Jakub, Hroudný Daniel, Kousalík Marek, Kozel Adam, Malíř Jan, Ondráček Filip, Ondráček Roman, Svoboda Martin, Šášek Jan, Tallmayer Dominik, Vondruška Jan

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


20 − 13 =