Na úvod přípravy prohra.

Utkání začalo o půl hodiny dříve než bylo původně plánované, takže zatímco se soupeř v pohodě rozcvičil, naši hráči dojížděli ještě v průběhu první třetiny. První třetinu tak domácí zcela ovládli a naši hráči se dostali pouze do ojedinělých příležitostí. Druhá část byla výsledkově vyrovnaná a našim hráčům se podařilo několikrát soupeře uzavřít v obranném pásmu. Koncovka však byla značně nepřesná a nepříliš nebezpečná. Oproti tomu soupeř z minima šancí v této části vytěžil maximum. Ve třetí části Sokolíci hned ze začátku inkasovali dva laciné góly a v pohodě hrající domácí si utkání již pohlídali.

HK Iskra Partizánske – TJ Sokol Březina 8:2

Třetiny: 2:0, 2:2, 4:0

Branky: 2. Geschwantner (Káčer, Tvrdík), 8. Smatana, 25. Káčer, 33. Peniaška (Gašparovič J., Ondruška J.), 43. Grman (Smatana, Otto), 45. Lunter (Káčer, Bezák), 52. Tvrdík (Lunter, Káčer), 55. Gašparovič J. (Peniaška, Tupý) – 29. Kozel (Hroudný, Jarolím), 38. Kousalík (Křípal, Byrtus)

Sestava Partizánske: Beliansky (od 29. Gašparovič M.) – Geschwantner, Grman, Padúch, Klopan, Dušička, Otto, Ondruška J., Vlčan, Ondruš, Gašparovič J., Lunter, Ondruška P., Bezák, Tvrdík, Káčer, Smatana, Peniaška, Tupý

Sestava Březina: Hynšt (od 29. Jakubčík) – Pokorný, Švejda, Křípal, Štěrba, Branžovský, Malíř – Buhaj, Dvořák, Beneš, Kousalík, Byrtus, Weiss, Jarolím, Kozel, Hroudný

Vyloučení: 5:3. Využití: 2:0. Oslabení: 1:0. Střely: 24:22

Radko Křivinka: Utkání nám ukázalo, že pokud chceme být v lize konkurence schopní, musíme na všech postech zlepšit naši hru. Není možné, aby každá třetí střela skončila v naší síti, obránci nemohou předržovat kotouče, prohrávat situace 1-1, a musí zpřesnit a zrychlit rozehrávku. Útočníci musí především pomoci obráncům při bránění útočných akcí soupeře a po zisku kotouče se hned nabízet do volných prostorů a být aktivní. O zakončení ani nemluvím. V neděli nás čeká další přátelské utkání a v přípravě uděláme vše proto, abychom hráli lépe.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


fourteen − ten =