Hrací systém závěru sezóny

Ani letos se bohužel neodehraje klasické play-off, ve kterém si to nejlepší 4 týmy základní části rozdají o titul. Vedení soutěže rozhodlo, z důvodu nedostatku volných ledů a odstoupení Hrušek ze soutěže, o změně herního systému, oproti tomu, jak byl odsouhlasen na předsezónním aktivu klubu.

Hrušky v soutěži nepokračují a končí na posledním 7. místě. Tabulka po základní části se rozdělí na dvě trojice. Týmy na prvních třech místech – Březina, Veverská Bítýška a Zastávka se utkají jednokolově každý s každým. Z následné minitabulky tým, který skončí na třetím místě v soutěži končí a obsadí konečné třetí místo. První dva týmy se utkají ve finalé hraném na jeden zápas. Týmy ve spodní skupině se utkají každý s každým jednou, a tím pro ně sezóna končí. O závěrečném pořadí na 4. až 6. místě rozhodne minitabulka těchto tří mužstev.

V rámci horní nadstavbové skupiny se utkáme v sobotu 24. 2. od 18:15 v Blansku s Veverskou Bítýškou. Druhé utkání proti Zastávce odehrajeme v sobotu 2. 3. od 17:30 rovněž v Blansku. Případné finále se odehraje o víkendu 9. – 10. 3. 2024.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


eighteen − 11 =