Krajská liga odtajnila svou podobu. Březina začne v půli září v Břeclavi.

Ve čtvrtek 7. 6. 2018 proběhl ve Vyškově předsezónní aktiv účástníků Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. Do soutěže zasáhne všech 14 mužstev, které v řádném termínu odevzdali přihlášku a uhradili všechny poplatky.

První kolo je naplánováno na 15. září a naši hokejisté se představí na ledě břeclavských lvů. Doma diváci poprvé Březinu uvidí ve třetím kole proti Velké Bíteši. V základní části odehraje každý tým 26 utkání. Nejlepší osmička postupuje do play-off. Čtvrtfinále se hraje na dva vítězné zápasy, semifinále a finále na tři vítězné utkání. Celkový vítěz Krajské ligy má právo postupu do 2. ligu.

Hracími dny jsou víkendy. Každý tým si může zvolit, který den a v kolik hodin bude hrát. Náš tým bude hrát domácí zápasy převážně v sobotu od 17:30. Kromě víkendových kol jsou dvě vložená kola, která se budou hrát v týdnu. Domáci mužstvo si může vybrat ze dnů středa, čtvrtek a pátek.

O kompletním rozlosování včetně termínů zápasů Vás budeme informovat jakmile jej budeme mít k dispozici. Pro další novinky sledujte náš Facebook.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


3 + eight =