První posily pro novou sezónu.

Podařilo se nám dojednat příchody prvních posil pro nadcházející sezónu. Z Komety Brno přicházejí na dvouleté hostování obránci David Sedláček a Jan Švejda.

 

David Sedláček prošel v mládežnických letech Warriorem Brno a poté se přesunul do Komety Brno. Loni působil ve druhé lize v dresu Žďáru nad Sázavou, kde nastoupil v základní části do 35 utkání a zaznamenal 4 kanadské body za 4 asistence. V play-off přidal dalších 7 zápasů, ve kterých nebodoval.

 

Stejně jako David Sedláček nastupoval Jan Švejda v mládežnických týmech Warrioru Brno a Komety Brno. V první sezóně mezi muži nastupoval ve druhé lize za brněnskou Techniku, kde odehrál 31 utkání a zaznamenal tři asistence. V minulé sezóně se rozhodl vyzkoušet zahraniční angažmá. Odešel do švédského Brunflo IK, kde ale odehrál jen 2 utkání a vrátil se zpět do Česka. Kvůli vyřízené transfer kartě již nikde hrát nemohl.

 

Máme rozjednáno několik dalších přestupů, o kterých Vás budeme brzy informovat. Pro aktuální informace sledujte naše webové stránky a Facebookové stránky.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


four × 2 =