Posily last minute. Těsně před prvním zápasem se nám podařilo dotáhnout poslední hostování.

Těsně  před prvním utkáním se nám podařilo do konce dotáhnout poslední hostování. Tým posilují obránci Dominik Cívka, Jakub Máša, Tomáš Štěrba (bohužel nemáme fotografii) a útočník Antonín Přibyl. Všichni nový hráči mají vyřízená hostování a můžou tak nastoupit už do prvního utkání.

Domink Cívka je mladý obránce, který přichází z týmu SKMB Boskovice. Fanoušci mohli Dominika vidět v našem dresu už loni, když k nám měl vyřízené střídavé starty právě z Boskovic. Dominik je tedy loňský vítěz okresního přeboru i krajské ligy. V mládeži prošel Jihlavou, Havlíčkovým Brodem a Kometou Brno. Vyzkoušel si také angažmá ve Spojených státech amerických. Hraje také za Cavaliers Brno a dostal se do výběru EUHL pro světový pohár univerzit.

 

 

Jakub Máša, obránce, který přichází na hostování z Velké Bíteše. V mládeži působil v Kometě, ve Warrioru a v Hodoníně. Krajskou ligu si zahrál za Poličku, Boskovice, Rosice a Velkou Bíteš.

 

 

Tomáš Štěrba je obránce, kterého čeká první sezóna mezi muži. V mládeži nastupoval za Prostějov. Tomášovo hostování se málem nestihlo vyřešit z důvodu, že prostějovský klub je v exekuci.

 

Antonín Přibyl je útočník, který přichází z týmu SK Telč. V mládeži nastupoval za Jindřichův Hradec. V loňské sezóně na klubové úrovni nehrál, hrál pouze EUHL za HC Masaryk University.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


two × 3 =