V oslabené sestavě jsme proti Boskovicím neskórovali. Béčko porazilo Hrušky.

Oproti čtvrtečnímu vítěznému duelu nemělo trenerské duo k dispozici ofenzivní lídry Bočka, Beneše a Dupljaku. Z pracovních důvodů chyběl také bek Petr Kousalík. Sestavu tak na poslední chvíli doplnili tři hráči, kteří již měli v nohách odpolední zápas B-týmu a na jejich hře to bylo postupem času čím dál víc znát. V brance dostal od začátku přednost Hynšt.

Boskovice, čtvrtý tým tabulky, od začátku utkání ukazoval, kdo je v utkání favorit. V první části hry měli několik velkých šancí, které ale pochytal Hynšt. Minerva Březinu přestřílela v úvodním dějství 21 ku 7. První branka padla až v poslední minutě, když se po chybě v obraně prosadil urostlý útočník Stehlík – 0:1.

Hned z kraje prostřední části hosté po střele Krejčiříka navýšili vedení – 0:2. To byla jediná branka této pasáže hry. Ve třetí třetině přišly další komplikace. Švejda byl vyloučen za faul kolenem do konce utkání. V utkání vinou zranění nepokračoval ani Štěrba. Hráči Boskovic v závěrečné desetiminutovce pojistili své vítězství dalšími dvěmi branky. V úniku vykoupal brankáře Benýšek – 0:3. O pět minut později se prosadil junior Müller – 0:4.

TJ Sokol Březina – SKMB Boskovice – 0:4

Třetiny: 0:1, 0:1, 0:2

Branky: 19. Stehlík (Skácel), 25. Krejčiřík (Vágner, Stehlík), 50. Benýšek (Šebek), 54. Müller (Bednář)

Sestava Březina: Hynšt (Jakubčík) – Pokorný, Sedláček, Cívka, Štěrba – Kozel (C), Václavík, Hroudný, Jarolím, Beutl, Švejda, Buhaj, Ondráček F., Nevřela

Sestava Boskovice: Chvátal (Hrachovina) – Vágner, Strýček, Studený, Němec, Dufek (C), Krejčiřík (A) – Hnilička, Ošlejšek, Stehlík, Pelikán, Bednář, Šebek, Müller, Benýšek, Skácel (A)

Rozhodčí: Coufal – Wesley, Halás. Vyloučení: 7:4 navíc Švejda (Březina) OK a Bednář (Boskovice) OT. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 150. Střely: 27:60.


TJ Sokol Březina „B“ – TJ Tatran Hrušky 5:2

Branky: Ondráček F. 3x, Boháček J., Foral

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


4 × five =