Opět jsme ztratili dvoubrankové vedení.

Stejně jako proti Boskovicím jsme se rychle ujali vedení. Ve 4. minutě se prosadil Beneš, na jehož střelu neměl hostující brankář Kotvan šanci zareagovat, neboť měl zcela zakrytý výhled. V 15. minutě v oslabení výborně napadali soupeře Hroudný a Václavík. První jmenovaný u mantinelu vybojoval puk a předložil ho před brankou nehlídanému Václavíkovi, který se nemýlil. Bohužel vedení 2:0 vydrželo březinským pouhých 21 vteřin, když se v téže přesilovce prosadil hostující Sajdl.

V polovině utkání dokázal hodonínský Baník srovnat. Jakubčíka překonal opět Sajdl. To byla jediná branka prostřední periody. Do závěrečné dvacetiminutovky se šlo za vyrovnaného stavu. Ve 47. minutě se v přesilovce prosadil hostující obránce Veselský a Hodonín poprvé v utkání vedl. Za další tři minuty zkompletoval hattrick Sajdl. Březina šla v závěru do rizika. Při hře bez brankáře se kontaktní branky nedočkala, naopak vítězství Hodonínu pečetil do odkryté branky kapitán Peš.

TJ Sokol Březina – SHKM Hodonín

Třetiny: 2:1, 0:1, 0:3

Branky: 4. Beneš (Václavík, Boček J.), 15. Václavík (Hroudný) – 15. Sajdl (Chalupa, Rýpar), 30. Sajdl (Chalupa, Veselský), 47. Veselský (Lidák, Borot), 51. Sajdl (Tomi, Peš), 60. Peš (Chalupa)

Sestava Březina: Jakubčík (Hynšt) – Pokorný, Švejda, Cívka, Beutl, Vlček, Štěrba, Branžovský, Křípal – Beneš, Boček J. (A), Václavík, Dvořák, Dupljaku, Hroudný, Kozel (C), Kousalík, Jarolím, Byrtus, Malíř, Boček M.

Sestava Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Směřička (A), Veselský, Rýpar, Prčík ml. – Lidák, Sajdl (A), Borot – Tomi, Peš (C), Výmola – Chalupa, Vacula.

Rozhodčí: Šiška – Šico, Wesley. Vyloučení: 12:9 navíc Václavík 5+OK. Využití: 0:2. Oslabení: 1:0. Diváci: 130. Střely: 30:38

Radko Křivinka: „Měli jsme gólově celkem povedený vstup do utkání a rychle jsme se dostali do vedení 2:0. Soupeř v té době nehrál téměř vůbec nic. Pak ale vstřelili hosté kontaktní branku a jako by je to polilo živou vodou. Hodonín se dostal na koně a my jsme úplně vypadli ze hry. Soupeř hrál to, co potřeboval, postupně nás chvílemi přehrával. V závěru jsme se nevyvarovali zbytečných faulů a hosté si pak už hru zkušeně pohlídali a myslím si, že zaslouženě zvítězili.“



Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


7 − two =